Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Zabpehely képes leírás - Zabpehely.tlap.hu
részletek »

Zabpehely - Zabpehely.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: zabpehely.tlap.hu » Zabpehely
Keresés
Találatok száma - 5 db
Az univerzális zabpehely

Az univerzális zabpehely

A zab termesztése már az egyiptomi fáraók idején is ismert volt, de egészségügyi hatásai miatt ma is érdemes fogyasztani. Egy régi mondás szerint: Angliában a lovaknak adják a zabot, Skóciában pedig az embereknek, ugyanis az éghajlati viszonyok miatt csak ezt a gabonát tudták termelni

Mire jó még a zabpehely?

Mire jó még a zabpehely?

Finom, tápláló és olcsó - a zabpehely mindenképpen állandó helyet érdemel a konyhaszekrényben. De mit csináljon, ha nem tudja a rendelkezésre álló készletet elfogyasztani és még marad belőle? A müzlistálon túl is több mindenre felhasználható a zabpehely!

Zabpehely

Zabpehely

Az elmúlt években egyre növekedett az érdeklődés a zabpehely, és annak egészségügyi előnyei iránt. Már kis mennyiség fogyasztása is észrevehetően csökkenti a koleszterinszintet, köszönhetően oldható rost tartalmának, valamint segít megelőzni a szívbetegségeket alacsony zsírtartalmú étrend mellett.

Zabpehely 10 ötlet, hogyan ZABálhatod!

Zabpehely 10 ötlet, hogyan ZABálhatod!

Ha Te is nagy levegővétellel úgy döntesz, hogy átállsz a kreatív-reformkonyhára, akkor bizony a kellő zab muníció sok helyzetben jól jöhet! Olcsó, egyszerű és bevált módszer! A zab előnyeit ugye már ecseteltük, gyors összegzésképp annyit, hogy a sima lisztnél sokkal komplexebb és némileg kevesebb szénhidrátot is tartalmaz, egyenletesebben tartja a vércukorszintet, valamint rostokban és más tápanyagban is gazdag szénhidrátforrások.

Zabpehely és lóerő

Zabpehely és lóerő

Zabból lesz a lóerő! A pehely veled is csodát művel! A zabpehely táplál, tisztít, zsírtalanít, energizál. A zord külső könnyen lágy belsőt takarhat, ha ellessük a zabpehelyrajongó népek ötleteit! A zabról egy magyar embernek először a ló jut eszébe. Az angolszász kultúrákban mindenki a Dickens korában is már oly népszerű reggeli eledelre, a zabkására gondol. A zabszemek kilapított verziója, a zabpehely minden valamirevaló müzli alapeleme kell, hogy legyen. Ahogyan a róla lehántolt zabkorpának is. Hogy miért? Kiderül ha elolvassa cikkünket.

Tuti menü